Sunday, April 09, 2006

 

Llosques

Llosques

(Estil professional) Treballava de rentaplats, però, portava al damunt tota la idiosincràsia d’un director d’hotel.
&&&

(Primer d’abril) Seria fantàstic si tots enganyàssim alhora. Com diu Serrat en la cançó: ningú sap el què compra, ningú no diu el què vén.
&&&

Nedava amb estil i, a poc a poquet, s’anava ofegant al safareig dels dies.
&&&

Quan vaig llegir que el projecte d’oci i equipament de lleure que ha de substituir el Portal de la Mar i Mannix, contemplava la instal·lació d’unes boleres vaig somriure de satisfacció. Vaig pensar que aquest cop l’han endevinada!
&&&

(Ocimax) Durant tot aquest hivern passat, cada cop que som anats a Maó, ha estat per visitar la bolera, als soterranis d’Ocimax, i és que hom quedava més ple de seny que no visitant altres indrets de referència com Cime, Ime, teatre Principal, etc.
&&&

(Ornette Coleman) Amb la finitud de l’hivern s’hauran acabat aquelles nits, llargues nits d’hivern, d’escoltar en exclusiva els renecs sonors d’aquest saxo.
&&&

Sembla que un dels adagis que estigui en qüestió, d’ençà l’anunci de la treva etarra, és aquell qui diu: qui perdona, ja ha perdut. No serà una labor fàcil haver de destriar la part política i l’altra part jurídica del fenomen terrorista. Altrament, caldrà estar a l’aguait per si rebrota el fenomen pervers de la impunitat en les forces de seguretat de l’Estat, aprofitant les hores baixes. Entre la claudicació i la redempció voreja el torrent a cada riba.

Comments: Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?