Friday, August 25, 2006

 

Sense carnet

7. Sense carnet pots anar per tot, fins que et pleguen. I te echan el guante.

&&&

Tenir la sort amagada, darrere el mirall d’un horitzó, per llogar. Tenir la sort de no haver de tenir sort sostinguda.

&&&

Els turons de Cesare Pavese quan l’estiu declina i la tardor vol nedar a fora peu. Aquells turons pels camins de tramuntana són l’itinerari d’un paisatge en suspensió.

&&&

Mai fins ara, en Ritus no havia aconseguit tenir-me al seu costat, fins que vaig llegir el seu diari de despropòsits abans del concert a la plaça des Born. Vaig quedar gelat de com anava la música. Parlant d’aficionats va quedar curt. És clar que Verdi que, també era de poble, ho hagués entès. I Pirandello, aquest sí, que hagués fet qualque suca-mulla a la siciliana.

&&&

A la consulta no sabia què dir del dolor que tenia; quan el doctor va demanar: Què tens? Ell va contestar: No ho sé! No li va receptar res i, totsolet, es va curar. Al Vaticà han remès l'expedient.

&&&

Divendres. Cala Tortuga. Exhaust de dur la nevera portàtil i la senalla de tovalloles. I un xibit carabassa del Cim (aquells de la promoció de la protecció solar). Tanta obsessió incomprensible per arribar fins aquesta cala. Ara em sé (he sabut calcular sense ponència) el valor excèntric de Santandria.

Comments: Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?